Accommodatie huren

Heeft u iets te vieren? Dat kan!

recreatiecentrum_Dol-fijn_01.jpg

Sport- en recreatiebad Dol-fijn heeft een sfeervolle horecagelegenheid: restaurant Zwemzicht.

Met zijn 50 zitplaatsen en uitbreiding naar het terras; de ideale gelegenheid voor bijvoorbeeld uw receptie en/of verjaardag.

Voor meer informatie betreffende het huren van restaurant Zwemzicht kunt u contact opnemen met één van de receptionistes telefoon of via het contactformulier.

Voor elk budget iets leuks!
Heeft u iets te vieren? Dan is Sport- en recreatiebad Dol-fijn voor u de juiste locatie. Denk onder andere aan een zwemfeest, sportfeest, high tea, receptie of een combinatie hiervan. Wij weten hoe belangrijk uw feest of bijeenkomst voor u is. Immers, overdoen is er niet bij! Samen met u nemen wij uw wensenpakket uiterst gedetailleerd door en geven u eventueel adviezen om uw feest of bijeenkomst nog succesvoller te laten verlopen. Hierna sturen wij u een uitgebreid voorstel op papier toe, zodat u op uw gemak thuis kunt doornemen of wij uw doelstelling goed hebben begrepen. Ook het financiële plaatje werken wij uitgebreid voor u uit, zodat u na afloop niet voor nare verrassingen komt te staan. Neem gerust eens contact met ons op. Wij beloven dat u er geen spijt van zult krijgen!

Zwembad huren?

Dat kan natuurlijk ook!
U kunt privé het zwembad afhuren. Het recreatiebad met glijbaan en andere leuke attracties of het sportbad.
U kunt er gezellig recreëren of een sportles aanvragen. U kunt zelf aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat.

Wilt u als vereniging of als school het zwembad afhuren? Eén keer of meerdere malen?
Dat kan natuurlijk ook.

Heb je een vraag over het huren van de accommodatie?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.