Binnen

Accommodatie huren

Heeft u iets te vieren? Dat kan!

Sport- en recreatiebad Dol-fijn heeft een sfeervolle horecagelegenheid: restaurant Zwemzicht.

Met zijn 50 zitplaatsen en uitbreiding naar het terras; de ideale gelegenheid voor bijvoorbeeld uw receptie en/of verjaardag.

Voor meer informatie betreffende het huren van restaurant Zwemzicht kunt u contact opnemen met één van de receptionistes telefoon of via het contactformulier.

Voor elk budget iets leuks!
Heeft u iets te vieren? Dan is Sport- en recreatiebad Dol-fijn voor u de juiste locatie. Denk onder andere aan een zwemfeest, sportfeest, high tea, receptie of een combinatie hiervan. Wij weten hoe belangrijk uw feest of bijeenkomst voor u is. Immers, overdoen is er niet bij! Samen met u nemen wij uw wensenpakket uiterst gedetailleerd door en geven u eventueel adviezen om uw feest of bijeenkomst nog succesvoller te laten verlopen. Hierna sturen wij u een uitgebreid voorstel op papier toe, zodat u op uw gemak thuis kunt doornemen of wij uw doelstelling goed hebben begrepen. Ook het financiële plaatje werken wij uitgebreid voor u uit, zodat u na afloop niet voor nare verrassingen komt te staan. Neem gerust eens contact met ons op. Wij beloven dat u er geen spijt van zult krijgen!

Zwembad huren?

Dat kan natuurlijk ook!
U kunt privé het zwembad afhuren. Het recreatiebad met glijbaan en andere leuke attracties of het sportbad.
U kunt er gezellig recreëren of een sportles aanvragen. U kunt zelf aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat.

Wilt u als vereniging of als school het zwembad afhuren? Eén keer of meerdere malen?
Dat kan natuurlijk ook.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek