Coronamaatregelen vanaf 6 november 2021

Nieuws

Coronamaatregelen vanaf 6 november 2021

corona.jpg

Coronamaatregelen vanaf 6 november 2021

Nieuwe coronamaatregelen, wat betekend dit voor uw bezoek?

In de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge zijn dinsdagavond 2 november extra maatregelen bekendgemaakt. De maatregelen worden per zaterdag 6 november doorgevoerd en gelden minimaal voor de komende 2 weken. Deze maatregelen hebben helaas ook gevolgen voor het gebruik van onze accommodaties.

Wat merk je daarvan in onze accommodaties?

Vanaf zaterdag 6 november a.s. heb je een geldige corona QR-code (CTB) met geldig identiteitsbewijs nodig om toegang te krijgen tot onze accommodatie vanaf 18 jaar. Zonder geldige QR-code kunnen we je helaas niet binnen laten. Het gele boekje of enig ander bewijs van inenten wordt NIET geaccepteerd.

Wat is een corona QR-code?

De QR-code van de Corona Check App geldt als bewijs dat mensen gevaccineerd zijn, onlangs negatief zijn getest of hersteld zijn van Covid-19. Mensen zonder bewijs kunnen zich gratis laten testen voor een QR-code waarmee ze toegang kunnen krijgen tot onze accommodatie.

Testen voor toegang
Bezoekers die niet gevaccineerd zijn kunnen zich gratis laten testen bij testen voor toegang, dit kan via www.testenvoortoegang.org. Binnen maximaal 2 uur na testen ontvang je hiervan een geldige QR-code als je coronavrij bent.

Zwemles

Ouders die niet in het bezit zijn van een geldige QR code mogen helaas niet naar binnen in onze accommodatie. Kinderen mogen, wanneer ze zichzelf kunnen aan en uitkleden, gewoon deelnemen aan de zwemlessen. Wanneer ouders geen geldige QR code hebben adviseren we deze ouders om een begeleider mee te sturen naar de zwemlessen die beschikt over een geldige QR-code. Dit kan ook uiteraard ook opa, oma, tante of de buurvrouw zijn!

Aquasporters / doelgroepen

Aquasporters en de overige doelgroep zwemmers zonder geldige QR-code kunnen niet deelnemen aan de activiteiten in ons zwembad.

Tot snel in onze accommodatie!