Inschrijven Zwemles

De eerste stap naar waterveiligheid

Contentpagina Zwemles - extra.jpg

Het is zover! Je kind is 3 jaar geworden, dan mag je inschrijven voor zwemles bij Sport- en recreatiebad Dol-fijn! Inschrijven kan bij ons op twee manieren.

Digitaal inschrijven

Ga naar onze webshop om je in te schrijven.

  • De inschrijving is pas voltooid indien de IDeal betaling is geslaagd. Wij zullen op dat moment een melding ontvangen. 
  • Zodra wij ook de betaling ontvangen hebben nemen we telefonisch contact op wanneer je de zwempas kunt ophalen. Met deze zwempas kan je zoon/dochter namelijk met een korting bij ons zwemmen. 
  • Niet betaalde inschrijvingen komen na 1 maand te vervallen.

Inschrijven bij de receptie
Schrijf je liever in bij onze receptie, is dit uiteraard ook geen probleem. De openingstijden van onze receptie kan je terug vinden op onze contact pagina.

Na inschrijving komt je kind op de wachtlijst. De wachttijd varieert met de gekozen lesdag en leeftijd van je kind. Op het moment dat er plaats is in de door jou gewenste zwemlesgroep, wordt het kind telefonisch opgeroepen voor de eerste zwemles. Onze receptionistes kunnen je informeren over de wachttijden.

Schrijf je nu in!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.